Site preloader
blancoptik.sk

Roadshow Essilor&Luxottica február 2022

  • by: blancoptik
  • 10. februára 2022

Pred týždňom sa naša optometristka Aďka zúčastnila Roadshow našich prvotných dodávateľa Luxottica a Essilor v Košiciach. 

Táto akcia je zážitok sama o sebe a vo všetkých návštevníkoch zanecháva po predstavení technických vychtávok a nových kolekcií dioptrických a slnečných rámov silné dojmy.

Aďka bola osobne v eufórii z inovatívnych meracích technológií, ktoré Essilor prináša aj na náš trh. Už sa nevieme dočkať dňa, kedy ich na pár dní prychýlime u nás v meracej miestnosti, a budeme ich môcť vyskúšať na našich zákazníkoch. Ich rýchlosť a presnosť posunie meranie zrazu na nový level.

Kolekcie pre SS22 (spring/summer 2022) všetkých vystavených módnych značiek, ktoré nám dodáva Luxottica hýrili farbami, rôznorodosťou materiálov a hrou s logami.

Farby budú jasnejšie, materiály transparentnejšie a logá ešte väčšie ako minulú sezónu. 

Fashionistky a fashionisti sa majú na čo tešiť. Mohutné okuliarové rámy s ešte mohutnejšími reťazami v rôznych farbách budú trendom prichádzajúcej sezóny. 

Aj keď pár netradičných kúskov určite v našej optike ponúkneme, pretože okruh zákazníkov je rôznorodý, a niektorí na ne už možno netrpezlivo čakáte?

Ďakujeme Ondrejovi Durzovi a Romanovi Reptišovia, a aj ich organizačným tímom za naozaj podnetný a inšpiratívny deň.

Leave a comment